fbpx

Köpvillkor

 

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar. Observera att vi inte ger någon garanti för att bilderna i butiken visar varans exakta utseende.

Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn och adress registreras i vårt kundregister.

Priser
Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms. Frakt tillkommer. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.

Fraktkostnad
Fraktavgift tillkommer med:
39 kr för ordervärde 0-499 kr
Fraktfritt vid ordervärde från 500 kr och gäller produkter som kan skickas med DHL inom Sverige. Tårtor kan endast hämtas i butik och omfattas ej av fri frakt.

Betalningsalternativ
Vi erbjuder kortbetalning via Klarna Checkout

Leverans

DHL ServicePoint

Pris 39 kr
En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. När ditt paket är på väg skickar DHL ett sms till det mobilnummer du uppgett vid köpet, i smset finns en kod som du visar upp på ditt uthämtningsställe tex din matvarubutik eller bensinstation.
Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar. Leveransen kommer inte hem till dörren, då får man maila oss och beställa och vi lägger på kostnaden för ett bud.

Ångerrätt

Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt Distansavtalslagen. Enligt den lagen gäller också att varan skall kunna återlämnas i oförändrat skick. Du står själv stå för frakten tillbaka till oss och står även för transportrisken gentemot posten. Vi ersätter dig för varan. Frakt och fakturaavgift ersätts aldrig.

OBSERVERA
Ångerrätten gäller inte färskvaror
Ångerrätten gäller endast när du handlar som privatperson, ej företag!
Ångerrätten gäller inte varor med nedsatt pris/rea!
Ångerrätten gäller ej heller beställningsvaror som tillverkas eller beställs enbart för dig.

Kontakta alltid oss på mail info@chokladfabriken.com innan du skickar tillbaka dina varor för mer information om hur du ska göra och för att undvika missförstånd. Returpaket som skickas mot postförskott eller efterkrav utlöses ej!

Reklamation
Transportskada ska anmälas till Posten så snart skadan upptäcks. Om en vara är felaktig eller felexpedierad ska du så snart som möjligt kontakta info@chokladfabriken.com och ange felet, så får du information om hur du ska gå tillväga. Vi står för kostnaden vid dessa returer.

Villkor vid köp
För att handla på www.chokladfabriken.com måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans godkännande.

Sekretess
Chokladfabriken tar ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss när du registrerar dig som kund. Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Ingen obehörig har tillgång till vårt kundregister och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part. Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år begära information om hur dina personuppgifter används. Begäran skickas till info@chokladfabriken.com

Chokladfabriken tar inte ansvar för lösenord som hamnat i orätta händer. Eventuella falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. Vi kommer vid dessa tillfällen bistå Polisen i utredningsarbetet med nödvändig information.

Force majeure
Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
SEK
Continue Shopping