Lägg ägg i god tid

Det närmar sig påsk. Man börjar drömma om små, mellanstora och gigantiska ägg i choklad. En och annan handdoppad kyckling. Påskharar och gula säsongspraliner. Allt du behöver finns här. Peta smågodiset åt sidan och hedra påsken med kvalitetschoklad. (Det ena behöver dock inte utesluta det andra. Påsken är lång.) Om du vill ha choklad till påsk, lägg en beställning i vår webbshop senast den 10/4. Eller kom förbi!

Om man inte vill fira påsk kan man alltid fira glad choklad.

Små ägg av bra choklad

Gott måste inte alltid vara stort. Konditorerna trollar just nu fram rad efter rad av små pralinägg. De smakar vit choklad med lime, mjölkchoklad med mandelgijanduja och mörk romtryffel. Chokladen i äggen kommer från den schweiziska tillverkaren Felchlin, utom mjölkchokladen som är fransk, från Valrhona. Alla blev jättegoda. Vi har provat flera gånger. Det kan man göra när äggen är små.

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Budbee logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort