Gå en pralinkurs eller två

Drömmer du om att göra egna perfekta chokladpraliner? Vill du imponera på dina vänner med glänsande mästerverk? Eller vill du bara ha lite trevligt och vidga vyerna medan du njuter av riktigt bra choklad? Välkommen hit på kurs! Vi på Chokladfabriken älskar att dela med oss av den lyxiga chokladens hemligheter, antagligen för att vi bara arbetar med bra råvaror. Samla släkten, ta med dig kompisen eller boka en heldag åt att utveckla dina konditorkunskaper. Om du gillar choklad kommer vi att få det väldigt trevligt tillsammans.

Trivsam pralinkurs

Det är inte så svårt att göra riktigt glamorösa chokladpraliner. Bara man får lite hjälp på traven. Kom hit på pralinkurs! Ta med dig kompisarna, mamma eller grannarna på en lättsam pralinkurs med lagom krävande moment för att ni ska hinna sno ihop en egen pralinask på 1 ½ timme. En av våra konditorer reder ut vad som är bra choklad och varför vi älskar den. Du får göra en ganache (en blandning av choklad och grädde som blir en chokladtryffel när den stelnat) och alldeles egna chokladpraliner att ta med hem. Vår trivsamma pralinkurs är en perfekt present till dig själv eller någon du gärna äter choklad med.

Här finns vi

Tid: 1 ½ timme
Pris: 650 kr/person
Mötesplats: Chokladfabrikens butik, Renstiernas gata 12, telefon 08-640 05 68
Visa karta

Vid avbokning senare än 24 timmar före kursstart faktureras halva beloppet.

Avancerad pralinkurs

Drömmer du eller någon du gillar om att bli chokladkonditor? Varmt välkommen på en proffskurs med någon av våra välmeriterade konditorer. (Oftast är det vår chefskonditor Martin som leder kurserna, det var därför han fick vara med på bild. Men de andra är också både begåvade och charmiga.) Som du säkert vet börjar all chokladhantering med temperering. Att temperera choklad är en konst, så den fokuserar vi lite extra på. Vi går också igenom kristallisering och gjuter egna pralinskal som du får fylla och stolt bära hem. God choklad tar tid, men på kursens tre timmar hinner du få med dig en hel del nya kunskaper. Ge bort en lärorik och härlig halvdag till dig själv eller närmaste chokladälskare.

Tid: 3 timmar
Pris: 1 200 kr/person
Mötesplats: Chokladfabrikens butik, Renstiernas gata 12, telefon 08-640 05 68
Visa karta

Vid avbokning senare än 24 timmar före kursstart faktureras halva beloppet.

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Postnord logo
  • Produkt tillagd
Varukorg
    Lägg till rabattkod eller presentkort