En hälsning till våra kunder

Med den stora oron i samhället just nu blir vi som många andra småföretagare hårt påverkade – vi är ingenting utan er, våra kära kunder, och vi vill hoppas och tro att ni kommer fortsätta stötta oss även igenom de här svåra tiderna!

Alla våra konditorer och vår butikspersonal är fantastiska på att som alltid följa våra strikta hygieniska rutiner för att skapa en trygg miljö för varandra och för er kunder och vi följer noga all information och råd myndigheterna ger. Vi håller fortsatt öppet i butikerna, men kommer tillfälligt stänga butiken vid St Eriksplan för att möta den minskade efterfrågan. Så snart vi får möjlighet kommer vi öppna den igen, men hänvisar under tiden alla Vasastadsbor till butiken på Dalagatan 9L.

Uppvisar du inga symptom på COVID-19 så är du fortsatt varmt välkommen till våra butiker, annars ber vi dig avvakta med ditt besök till senare. Är du frisk och vill göra ditt besök i butiken så kort som möjligt så kan du beställa och betala direkt via www.chokladfabriken.se för att sedan hämta ut i butik. Det går också att få chokladen hemlevererad direkt till dig själv eller den du vill muntra upp med något extra(inom Stockholm, leverans till postombud i resten av landet).

Vi har dessutom precis startat upp ett roligt samarbete med Godsmak.se där du även kan få fika & tårtor från oss levererade direkt hem eller till jobbet!

Vi behöver verkligen er hjälp för att ta oss igenom den här perioden – att få unna sig någonting extra gott vill vi ändå se som något som kan lysa upp en annars så ganska grå dag!

Med varma hälsningar,
Vännerna på Chokladfabriken

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Budbee logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort