Gör pappa glad med choklad

Han kanske inte säger det så ofta, men innerst inne längtar de flesta pappor efter en bit choklad. På söndag har du chansen att fira far ordentligt. Ta fasta på favoritsmaken, och välj pralin efter det. Lakrits? Whisky? Kokos? Pappa kan också må bra av en stång salt karamell, fransk kola eller lakritskola. Om han är långt bort hinner du fortfarande handla i webbshopen. Ingen panik! Far blir glad även en annan dag.

Räkna ner med lakrits

Du har säkert provat vår lakritskola täckt med ljuvlig mörk choklad och toppad med flingsalt. Då vet du. Den hyllade pralinen finns inte bara som stång och kaka utan även som julkalender. Jo, det är sant. Tänk att börja varje mörk, kall och kanske lite stressig decemberdag med en bit lakritskola. Vintern kan bli så mycket härligare.

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort