Bra choklad gör julen godare

Det är mycket choklad i luften så här års. Hur vet man vad som är bra? Ta en titt på innehållsförteckningen. Riktigt bra choklad innehåller kakao, kakaosmör och socker. Ofta behövs soja- eller solroslecitin för konsistensen, ibland naturlig vanilj för smaken, och så mjölkpulver om det ska bli mjölkchoklad. Det är allt. Hos oss hittar du bara riktigt bra choklad.

Poängen med julen

Oavsett varför man firar eller inte firar jul, är den en fantastisk förevändning för att äta choklad. Den är också en fin anledning att göra folk glada. De flesta blir väldigt glada av bra choklad, gärna snyggt förpackad. Har du sett vår Stockholmsask? Designern Martin Schwartz har gjort staden i vinterskrud på utsidan. Vi har gjort 40 små ljuvliga praliner på insidan. Det är god jul.

Glöm inte kalendern!

Chokladkalender eller lakritskolakalender? Just nu får du 10 % rabatt på våra större pralinaskar när du köper kalender. (Gäller askar med 25, 40 eller 98 praliner t o m den 30/11 2021.) Ta en dag i taget nu.

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Budbee logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort