Alla hjärtans choklad 14/2

Visst, man borde sprida kärlek alla dagar. Om du gillar någon som tycker om choklad vill vi ändå tipsa om den 14 februari. Det räcker med en välgjord pralin. Vill du ta i lite har vi askar som uttrycker allt från ”du är fin” till ”kom och dela min etta”. Behöver du bli tydligare skriver vi gärna något trevligt i kristyr. Kanske på ett lakritskolahjärta? Hör av dig senast den 8/2 för leverans till Alla hjärtans dag. Men både kärleken och chokladen finns kvar resten av året också.

Semlor med choklad i

Det är ett tag kvar till fettisdagen. Men varför ska man vänta med att ha det bra? Kom in från kylan och snögloppet och värm upp själen med en semla och varm choklad. Det nya året till ära har vi gjort en chokladbullesemla med mandelmassa, en skvätt amaretto och chokladgrädde. Man kan också få vår variant av en vanlig semla, där vi har gömt chokladen i mandelmassan. Om det finns semla utan choklad? Nej, varför det?

Ge bort personliga praliner

Ibland får vi besök i fabriken. När programledaren och poddmakaren Edvin Törnblom hälsade på vår chefskonditor Martin tog de fram en personlig pralinask till Edvins kompis. Ingen dum presentidé! Ta en titt här så får du veta mer om varför kakao är en diva, vikten av variation och meningen med njutning.

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort