Säg det med en bakelse

Det är lite klurigt, det här med känslor. Därför blandar vi extra mycket mjölkchokladmousse nu. Det som kan vara svårt att formulera är så mycket enklare att säga med choklad. Den ljuvliga kombinationen med vingårdspersika, hallon och en diskret knaprig botten är kärlek som inte kan missförstås. Bjud någon på vår Alla hjärtans dag-bakelse! Beställ om du vill vara säker. Men annars är våra butiker fulla av olika sorters kärlek.

Har vi sagt att vi gillar dig?

När livet äntligen verkar börja på riktigt igen vill vi passa på att tacka våra härliga, snälla, uppfordrande och uthålliga kunder för allt stöd vi fått under pandemin. Kärleken till choklad försvinner inte av ett virus. Nu tar vi ett djupt chokladdoftande andetag och tittar framåt. Det blir en bra dag.

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Budbee logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort