Choklad för tjejer

Vi tror inte att det är någon större skillnad på manliga, kvinnliga och icke-binära smaklökar. Men när vi nu har en internationell kvinnodag ska den naturligtvis firas. Och firar gör man med choklad. Lagom till 8 mars har vi tagit fram en kaka av fin fyllig mörk choklad med ljuvliga torkade hallon. Extra fin är den för att 5 kr av varje kakköp går till Alla kvinnors hus.

Alla borde få lov

Så här i sportlovstider frågar vi oss: vad är egentligen sport? Vi tänker att det kan vara att veva länge i en kolasmet, att kliva upp och ner för stegar i jakt på goda ingredienser eller att gå i rask takt mellan våra butiker. Om du känner någon som är ledig och lite vilsen, hjälp vederbörande på traven med ett presentkort. Fem koppar varm choklad med tillhörande pralin kan få vem som helst att vilja röra på sig. Alla borde få lov ibland.

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort