Nu blir det chokladpaus

När världen är uppochner blir det extra viktigt att ta hand om det som känns bra, som choklad, solsken och födelsedagar. I år fyller Chokladfabriken 25 år. Det vill vi fira med dig, varje dag hela året. Vi börjar med ett hejdundrande erbjudande på våra puffar, så att du kan prova dig igenom alla sorter. Sedan följer öppet hus, glassprovning, pralintävling och jubileumsbakelser. Men en sak i taget. Puffarna först.

Ju mer man vet om choklad, desto godare blir den

Vad är riktig choklad? Spelar kakaohalten någon roll? Vad gör kakaosmör? Har du väl börjat fundera, är det lika bra att boka en provning. Antingen väljer du en digital provning och får en ask hemskickad. Eller så kommer du till oss och provar olika sorters mörk och ljus choklad tillsammans med andra nyfikna. Låter det mysigt? Det är det.

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Budbee logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort