Lär dig hantera din choklad

Snart är det äntligen höst. Efter varma dagar med smältande chokladkakor kan vi återigen få njuta med bibehållen värdighet. Det kanske är dags att ta chokladhanteringen till en ny nivå? Boka in dig på en pralinkurs hos oss. Vi delar in dem i två nivåer, en trivsam som riktar sig till en nyfiken nybörjare och en avancerad för dig som drömmer om att bli chokladkonditor. Anmäl dig senast den 30/9 så ingår ett bakningskit med kvalitetschoklad och finkakao i kursavgiften. (Man kan också köpa kitet separat, chokladen är jättegod.)

Ge någon en godare höst

Det kan vara härligare än man tror att komma tillbaka till verkligheten efter sommaren. För i verkligheten finns choklad. Om någon du känner behöver muntras upp kan vi tipsa om våra vardagsförhöjande presentkort:

– Fem gånger varm choklad och pralin
– Fem gånger ovanligt gott kaffe och bakelse
– Fem gånger ovanligt gott kaffe, macka och pralin.

Längtar du också efter en ny god vana? Då lönar det sig att köpa ett presentkort. Ta hand om dig.

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Budbee logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort