Glöm inte det här nu: Veganvecka på Chokladfabriken 12-18/9

Ganska länge var det svårt att göra veganska praliner och bakelser riktigt goda. Numera är det inga problem och vi har veganvänliga tryfflar, tårtor och chokladbollar året runt. Men en höstvecka tar vi i lite extra. Nu är det dags! Den 12-18/9 fyller vi disken och hyllorna med lakritskola, praliner, pain au chocolat och biskvier utan smör och grädde. Vem vill inte vara vegan då? Det går jättebra att njuta av Veganveckan på webben också.

Ge bort lite vegansk kärlek

Lagom till Veganveckan har vi tagit fram en ask med plats för fyra praliner. Två med espressotryffel på mandelmassabotten och två med en kryddig tetryffel med smak av kanel, kardemumma, kryddnejlika och nypon. Den senare är gjord av det svarta teet Spice Blend från våra vänner på Stockholm Tea Centre. Om man är en ovan vegan är det här en bra nybörjarask innan man ger sig hän bland våra 16- eller 25-bitars i butiken. Alla får äta veganskt.

Sopplunch på Södermalm

Sopplunchen är naturligtvis vegansk under Veganveckan. Tårtbuffén efteråt har något för alla – som gillar choklad. Där drar vi en gräns.

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Budbee logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort