Lös det med en ask praliner

Som om allt skulle gå att lösa med praliner? Men förvånansvärt ofta gör en ask choklad något väldigt härligt med sin mottagare. Tanken att någon har gjort de här pralinerna för hand för att min vän ska köpa dem åt mig är svår att värja sig mot. Dessutom är de väldigt goda. Nu har de också fått helt nya, fina askar. Ingen dum present.

Ta en varm chokladpaus

När livet snurrar på som det gör framåt senhösten är det viktigt att ta en paus. I våra butiker hittar du inte mindre än 6 sorters varm choklad. Mörk choklad, mjölkchoklad eller vit choklad, men också våra extra lyxiga ekologiska sorter. Alla är gjorda på choklad från Felchlin som i sin tur är gjord av Fairtrade-märkt kakaoråvara. Har du långt till butiken? Ta pausen hemma i köket istället.

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort