Ge bort lite choklad

Beställ din choklad senast den 12/12/22 så skickar vi med en kanel- och kardemummachokladkaka (som bara finns just nu och är värd 85 kr).

Ska du gå bort? Ta med dig choklad

Presenter är ett gissel. De ska vara lagom stora, lagom personliga, göra mottagaren glad och uttrycka alla möjliga outsagda saker. Lösningen är naturligtvis choklad. Hos oss hittar du små presentkit för en liten omtanke och mer rejäla för stora balunser och julkalas. Alla innehåller minst tre sorters chokladhantverk av bästa sort.

Lärare gillar choklad

Okej, vi erkänner. I dagsläget har vi ingen statistik kring hur lärare förhåller sig till choklad. Men om man bortser från det uppenbara, att få kan motstå en vaniljdoftande mjölkchoklad med toner av smörkola och att ännu färre lämnas oberörda av en mörk tryffel som smälter i munnen, tror vi att lärare blir glada av uppskattning. Ge lärarna choklad!

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort