Gott slut med god dessert

Oavsett om du vill fira det nya året eller låta bli, missa inte desserten! Poängen med nyårsafton är i år en kompott på hallon, champagne och mynta med dulceymousse på en botten med brynt smör. Ovanpå vilar öar av champagnegelé. (Dulcey är som bekant en blond choklad med karamelliserat mjölksocker. Vansinnigt god.) Vill du vara säker på att få ett eget exemplar, hör av dig på en gång.

Nyårsöppet på Söder och Dalagatan

För att alla ska få ett bra firande håller vi två av våra butiker öppna på självaste nyårsafton. Butiken på Renstiernas gata är öppen 11-16, Dalagatan 12-16. Välkommen in!

Ibland vill man göra själv

Vi om några vet hur roligt det är att göra desserter. Därför förstår vi också om du hellre gör den själv. Hos oss hittar du allt från riktigt bra choklad och fin kakao till ytterst välfungerande spritsar. Sväng förbi och utrusta dig så blir det ännu härligare att fira nyår.

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Budbee logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort