Bli glad av bra choklad

När alla pratar inflation, jämmer och elände tänker vi att man måste fokusera på en sak i taget. Vi kan börja med påskäggen. De behöver inte vara så stora, mindre ägg är bra både för hälsan och plånboken. Däremot behöver de vara gjorda av – eller fyllda med – riktigt bra choklad. 

Lägg ett helt guldägg

Naturligtvis har vi påskägg gjorda i choklad, fyllda med praliner. De är först snygga att se på och sedan goda att äta upp, men lite ömtåliga. Om påskägget ska tåla hårdare tag kan vi tipsa om våra guldägg. Inuti det hårda skalet ligger ett antal handgjorda praliner tryggt och väntar på att göra någon glad. Vill du ha dem före påsk, beställ i vår webbshop senast den 31/3. Eller kom förbi! Många mår bättre bara av att komma in i butiken.

Lägg ett litet men bra ägg

Hos oss hittar du små fina ägg, bara något större än praliner. De smakar vit choklad med lime, mjölkchoklad med mandelgijanduja och mörk romtryffel. Chokladen i äggen kommer från schweiziska Felchlin, utom mjölkchokladen som är fransk, från Valrhona. Eftersom vi har provat alla tre flera gånger kan vi intyga att de smakar exakt lika gott som man kan tro.

Om man inte vill fira påsk kan man alltid fira glad choklad.

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Budbee logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort