Ge bort en chokladpaus

Det kan vara lite trögt att komma ut i vårsolen. Om du eller någon annan du gillar behöver en vänlig knuff i rätt riktning, prova med ett presentkort. Hos oss hittar du flera varianter på temat ”fika fem gånger”. Kaffe och bakelse, eller varm choklad med pralin. Första gången är det kanske lite spännande men redan andra gången börjar det bli härligt välbekant. Choklad har ofta den effekten på folk.

Ta med någon på chokladprovning

Efter fika kommer fördjupning. Våra chokladprovningar är en trivsam, allmänbildande snabbdykning i kakaokunskap, men framför allt i njutning. Tänk att det går att ge bort presentkort på njutning. Våra pralinkurser kanske ger mer kunskap och glädje än just njutning medan de pågår. Men sedan! Du förstår vart vi vill komma. Ge bort presentkort. Till vänner, och till dig själv om det är det som krävs för att du ska komma iväg. Välkommen hit.

Det mesta känns bättre med choklad.

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Budbee logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort