Hur vill du äta choklad i höst?

När allvaret smyger sig på, regnet faller och tungsinnet lurar under köksbordet är det dags att börja planera. Hur ser din chokladhöst ut? Blir det en klockan-tre-pralin om dagen? En liten bit Elvesia 74 % från Felchlin redan till morgonkaffet? Eller längtar du dig genom veckan till helgens pralinask? Om du, eller någon du känner, har svårt att hålla fast vid goda vanor har vi flera bra presentkort av typen ”fem gånger en varm choklad med en pralin”. Ibland är det bara det som behövs för att hösten ska rycka upp sig.

Kom hit på kurs!

Dags att lära sig något nytt? Gör det på ett roligt sätt som smakar riktigt gott. Kom hit på pralinkurs! Någon av våra trevliga konditorer (ja, alla sju är nästan onödigt trevliga) tar dig med på ett alldeles lagom stort äventyr. Antingen går du en lättsam pralinkurs på 1 ½ timme eller så dammar du av konditordrömmen och anmäler dig till vår avancerade konditorkurs på 3 timmar. 

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort