Slakthusområdet behövde lite choklad

Som du säkert vet händer det grejer i Slakthusområdet. Efter 23 år av pralintillverkning, chokladkaksgjutning, tårtbyggande och glassrörande på Tjärhovsplan har vi därför packat ihop tillverkningen och kört den en liten bit söderut. Nu börjar det mesta komma på plats i nya, lite mer chokladanpassade lokaler vid t-bana Globen, i samma kvarter som restaurang SOLEN och Stockholm Roast. Grannarna är jättetrevliga och området är redan härligt. Men det saknades choklad.

Dags att prova igång hösten?

Du måste inte åka ända till Slakthusområdet för att prova och köpa handgjorda praliner. Våra tre butiker ligger kvar exakt där de låg nyss, och vi håller fortfarande provningar i butiken vid Tjärhovsplan. (Om ni är minst 10 personer kan ni också boka en alldeles egen provning, antingen i någon av våra butiker eller som en trevlig kvällsaktivitet på jobbet. Mejla bara info@chokladfabriken.se.) Provningen håller på i ungefär en timme, fylld av kakaokunskap, olika sorters ren choklad och våra favoritpraliner. Låter inte det gott?

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort