Minst en pralin om dagen

Det kunde vara ett kostråd: Ta en pralin om dagen. Nu kanske vissa tycker att man inte ska uppmuntra till konstant mumsande, medan vi andra tycker att en pralin bara är början och att en bra dag kräver fler. Men vår pralinkalender gör onekligen att december blir en mycket härligare månad. Boka kalendern bums, så skickar vi hem den till dig sista veckan i november. 

Ljus eller mörk choklad till frukost?

Föredrar du en chokladkalender har vi två ovanligt goda, en med mjölkchoklad i luckorna och en med mörk choklad. Mjölkchokladen är som den är, en ljuvlig smörkolasmakande variant från schweiziska Felchlin. Från Felchlin kommer även den mörka chokladen, men den har vi strösslat med olika smaksättare så att din onsdag plötsligt börjar med kardemumma och söndagen doftar hallon. Båda kalendrarna hjälper dig (eller någon du gillar) att hålla fokus på rätt saker i julkarusellen.

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Budbee logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort