Kakaosmör 100 g

35 SEK

Ibland behöver chokladen lite extra fett från kakaobönan för att uppföra sig på rätt sätt. Kakaosmör är en vit massa som finns i kakaobönan och det enda fett som ska finnas i riktigt bra choklad. Smöret används framför allt för att ge struktur till chokladen, men kan även tillföra smak och doft. Kakaosmör kan också användas i kosmetika, tvål, lotion och hudvårdsprodukter. Men här på fabriken tänker vi bara på choklad.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kakaosmör 100 g”