Gå en pralinkurs eller två

Så här års upptäcker man antingen sina konditortalanger eller önskar att man hade några. Oavsett utgångsläge rekommenderar vi att du anmäler dig till en pralinkurs hos oss. Vi har en trivsam och en avancerad kurs (som också är trivsam men aningen mer målinriktad). Om du känner dig vilsen, börja med den trivsamma. Ta gärna med dig en vän eller två. Du skulle faktiskt kunna ge bort en kurs i julklapp. Bara en tanke.

Kom hit när vi har öppet!

Just nu syns vi knappt under alla byggställningar på Renstiernas gata 12. Men vi har öppet där och i de tre andra butikerna ända till dagen före dopparedagen. På julafton och juldagen har vi stängt, då ska vi ligga på soffan och äta praliner. Men sedan är vi på plats igen, dock inte överallt och hela tiden. Ta en extra titt på öppettiderna innan du ger dig ut i vinterkylan. Eller handla i vår webbshop.

Choklad till jul? Beställ senast 19/12

Med risk för att bli tjatiga: Om du vill skicka choklad före julafton ska du beställa den senast den 19/12. Ta inga onödiga risker nu. Det är mycket god stämning som står på spel.

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Budbee logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort