Jättegott nytt år med vår nyårsdessert

Man kan se nyårsmiddagen som slutet på året. Eller så ser man den som början på allt som är nytt, bättre och härligare. Så tänkte vi när vi tog fram årets nyårsdessert av hallon- och vaniljpannacotta med citrongräs som omger en mandelrulltårta. Rulltårtan är gömd och tänkt att fungera lite som en överraskning. Så kan man också tänka om ett nytt år. När dagarna känns som gråast kan det alltid dyka upp en rulltårta.

Godaste nyårslöftet: bra choklad

Väldigt många nyårslöften är väldigt förståndiga och smakar inget vidare. Det är därför de blir nyårslöften, istället för att bara bli en trevlig del av livet. Om du gillar choklad (vilket är ganska troligt med tanke på att vi träffas så här) tycker vi att du ska lova dig själv att köpa bra choklad utan aromer och främmande fett, tillverkad på ett etiskt hållbart sätt. Den är dessutom godare. Ha ett jättegott nytt år!

Hur ska man tänka om choklad?
Vår konditor Martin förklarar.

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort