Mammor mår bra av praliner

Nu kommer den där dagen på året då man äntligen får ge sin mamma choklad. Visst kan man sväva ut och göra det oftare, men då får det inte riktigt samma effekt. Vi har tagit fram två askar, en med 9 praliner och en med 16. Mammor är ju olika. Båda har ett fint kort där du kan skriva en kärleksfull hälsning. Den behöver inte vara så märkvärdig. Chokladen säger allt.

Ta med mamma på fika

Har vi berättat att vi fyller 25 år i år? Lagom till firandet har vi tagit fram en jubileumsbakelse, en rosa dröm av fläder, jordgubb och champagne. Som gjord för att bjuda mamma på den 29 maj. Om du inte hinner kan vi redan nu lova att den kommer att finnas kvar resten av året. Komsi, komsi.

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Budbee logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort