Chokladfabriken firar 25 år med öppet hus!

För 25 år sedan öppnade vi en liten chokladfabrik på Södermalm. Vi älskar fortfarande riktigt bra choklad. Eftersom du antagligen också gör det hoppas vi att du kommer hit på öppet hus på lördag den 14 maj. Klockan 12 släpper vi de första biljetterna i kassan på Renstiernas gata. De kostar inget, men du behöver en för att få gå rundvandring i fabriken. Besöket tar ungefär en halvtimme och den sista rundvandringen börjar klockan 16. I fabriken får man prova praliner, ren choklad, chokladmousse och annat gott som gör livet meningsfullt.

Sex klassiker och lite champagne

Lagom till 25-årsfirandet har vi samlat våra mest klassiska praliner i en ask. Det var inte lätt att välja, men det blev en härlig ask. Och så lite champagne på det.

25 % rabatt hela veckan

Jo, det är sant. Nu tar vi ifrån tårna så att alla får äta ordentligt med riktigt god choklad. Den 9-15 2022 maj kan du handla till 25 % rabatt i alla våra butiker och i vår webbshop. (Rabatten gäller allt utom presentkort, kurser och provningar.) Vi har laddat i veckor, men håll dig framme om du siktar på en särskild favorit. Bra choklad försvinner fort.

Klarna logo Visa logo Mastercard logo DHL logo Postnord logo
    Varukorg
    Varukorgen är tomTillbaka till butiken
      Lägg till rabattkod eller presentkort